BLOGUL LUI ALEX

Sunt momente in viata cind deciziile pe care le iei aduc cu ele regrete uneori prea tirzii. si atunci ai vrea sa dai timpul inapoi, sau ,poate sa il dai atit de inainte incit sa nu mai ramana nimic din tine...nici macar amintiri, doar o piatra scrisa cu litere negre....

marți, 12 aprilie 2011

CHILOTII OANEI ZAVORANU VS. TURISMUL ROMANESC







În ultima mea emisiune BUNA DIMINEATA ROMANIA, am ridicat problema starii turismului românesc. M-au uimit reactiile foarte slabe ale ascultatorilor pe această capitală tematică, mult mai slabe ca atunci când se discută despre nesatisfacţiile sexuale la gândacul de colorado, sau despre ieşirile psihotice ale ţoapei naţionale Oana Zăvoranu, trecută prin toate şi prin …toţi, inclusiv prin PRM -ul lui Vadim Tudor. Am avut din nou revelaţia urangutanilor singuratici transpiratori în timpul prea lung al efectuării propriei semnături, votanţi ( se poate citi si MUTANŢI) , pe bază de găleată portocalie sau roşie sau galbenă umplută cu rahatul bun de îngurgitat în vremi de criză ce durează la noi de la venirea ortodoxiei pe tărâmuri foste oaze de latinitate… Mi-aş dori să nu o mai am, însă nu intotdeauna strugurii sunt dulci…
Cred că turismul ar fi putut fi pentru ROMANIA cheia succesului acestei ţări. Potenţialul oferit de Dumnezeu, de care ne batem joc în fiecare zi, făcând pipi pe străzi, aruncindu-ne gunoaiele oriunde şi războindu-ne cu săpunul , deodorantul şi apa ca şi cum acestea ar fi guvernul Boc,  aruncindu-ne (încă se mai practica!) rahatul de jur imprejurul casei din chirpici, privindu-ne buda din curte şi fiind mândri că nu ne facem necesităţile în casa in care şi mâncăm, acest potenţial, cadou şi primit de noi fără nici un fel de efort, se va întoarce odata şi odata împotriva noastră. Deja a început să se cam supere pe noi, vezi inundaţiile, furtunile, alunecările de terenuri!
Un turism adevărat nu se poate face cu potecile nenorocite şi împuţite pe care românii le numesc şosele şi ca ei chiar să creadă că au şosele mai platesc şi rovignetă, într-o ţară în care viteza medie de circulaţie este de 40 km pe oră, acolo unde nu poti respira din cauza aerului imbâcsit de praf, transformat in noroi pe timp de ploaie, şi unde pe toate străzile miroase a căcat şi daca nu, a picioare nespălate, a mâncăruri îmbibate de usturoi ca să li se piardă gustul de expirate, în răsunet victorios de manele. Acolo unde dintii de aur împlântaţi în  gingii mai lungi decât fireşti raportat la dinţi şi la bunul simţ al creaţiei naturii, în ţara buricelor expandate peste burţi imense şi dezgolite plimbate în mercedesuri negre, la culoare cu ocupanţii acestora, dealtfel trăitori din ajutoare sociale şi *muncă în germania* , turismul nu se poate face. Este imposibil în asemnea condiţii să aduci un turist normal la cap. El s-ar simti mereu agresat, mereu speriat, de privirile periculoase ale tunsilor grasi cu dinti de aur si negriciosi mândri de cefele lor de import bulgăresc, şi cu siguranţă că vizita acelui turist în ţara ortodoxiei absurde , a orientalismului de prost gust cu pretenţii de latinitate, ar fi un motiv de a le povesti cunoscutilor de la el de acasă ca despre un accident din care se bucură că au scăpat întregi.
Nu cred că aş putea să îmi permit să promovez turismul în favoarea Romaniei, fiindcă , sincer, nu aş vrea să mint, nu aş vrea ca vre-un om trimis de mine în România să cadă de exemplu victima hoţilor de stelute de pe Mercedesuri.. sau şi mai rău, victima autorităţlor române mafiotizate cum niciodată în istorie nu au fost. DAR NICI NU IMI POT PERMITE CA IUBITILOR MEI ROMANI SĂ LE VORBESC DESPRE PEPE ŞI OANA ZAVORANU, fiindcă atunci mi-ar fi silă de mine şi cred că ar fi un act de profundă lipsă de respect faţă de compatrioţii mei care vor o altfel de ROMANIE. De aceea emisiunile mele li se adresează în exclusivitate LOR , şi nu românilor inerţi, manelişti zăvoreni şi irineli ce în neştiinţa lor sunt degustători ai excrementelor Băsesciene- ca doar de aia are ăsta nume predestinat şi de aia e şi preşedinte-.
ALEX OPREA
contact me

2 comentarii:

  1. Alex,nu ma mir de nimic! oricum apreciezs emisiunile tale si stii ca nu lipsesc de la niciuna!
    Ca la noi la nimenea!si cu asta am spus tot!!! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Penibilismul devine normalitate in romania.

    RăspundețiȘtergere