BLOGUL LUI ALEX

Sunt momente in viata cind deciziile pe care le iei aduc cu ele regrete uneori prea tirzii. si atunci ai vrea sa dai timpul inapoi, sau ,poate sa il dai atit de inainte incit sa nu mai ramana nimic din tine...nici macar amintiri, doar o piatra scrisa cu litere negre....

duminică, 2 februarie 2014

BASESCU, esti un mincinos ordinar!

Cred ca traiesc in tara in care se face un adevarat concurs de minciuni. In ultima vreme minciunile pontacului plagiator ce pareau a fi un mod de viata s-au lovit de minciunile celui pe care in urma cu 10 ani nepermis de multi romani il votau. TRAIAN BASESCU este un PORC ORDINAR! Astept sa ma dea in judecata si , ciudat poate, voi face proba veritatii! 112 este al STS si trebuoie sa localizeze cu eroare de citiva metri ORICE TELEFON, nu doar telefonul fix. De ce STS are in subordine 112, este simplu de intuit. Prin 112 putem fi controlati intr-un STAT ABSOLUT SECURIST instituit de Iliescu, contiunat de Basescu si mentinut de PONTA. Pasul de trecere a acestui mecanism STS-112 la MAI si a separarii serviciului 112 de STS, nu este meritul lui Ponta. Altfel ar fi facut-o pina acum. Meritul acestui urias pas in DESECURIZAREA ROMANIEI este al Aurei Ion , in nici un caz a lui Ponta. Basescu a mintit grosolan in legatura cu subtirea expunere politico tehnica sau mai exact melteneasca aparindu-l pe generalul ochiul si urechea care posibil ca il are la mina. Basescu a trecut si a demonstrat ca trece PESTE CADAVRELE ROMANILOR indiferent care ar fi acestea. E singurul lucru pe care il aplica in mod egal....Ponta, nu a facut altceva nimic decit sa se razbune pe Basescu si sa ii ia jucaria STS. Culmea, lucrul e benefic pentru romani, dar sa nu uitam ca acesta e meritul Aurei Ion si al pilotului Iovan. Astfel Aura Ion se poate alatura eroilor revolutiei din 1989 care au luptat impotriva comunismului si securismului. Diferenta e ca ea a adus si un mic succes impotriva securismului de tip mafiot ce guverneaza societatea romaneasca. Pretul?!.....unul ENORM!
Alex OPREA

Un comentariu:

  1. Mi-e neclar un lucru. STS avea atributii de localizare a accidentului ? Era obligatia lor de a stabili locul accidentului , indiferent daca puteau sau nu ? Cred ca aici este problema. Nu stim concret cum s-au desfasurat lucrurile si nici trebuia sa organizeze si sa coordoneze intreaga actiune. Trebuie sa existe un act normativ in acest sens. Eu am vazut o hotarare de guvern prin care s-a stabilit ca obligatia de "cautare si salvare" in cazul accidentelor aviatice revine MAN. In aceasta baza, Unitatea militara de la Campia Turzii , unitate foarte bine dotata cu personal si tehnica specifica, a localizat accidentul in 20 de minute dar n-a actionat pentruca nu au fost lasati ? De cine, nu stiu. Am mai auzit la TV si da un alt act normativ unde raspunderea revine MAI si MT. Nu stiu care e realitatea dar cred ca aici trebuie cautat, la responsabilitatea concreta stabilita pe baza legislatiei europene care la randul ei se bazeaza pe Conventia de la Chicago. corelata cu faptele.

    RăspundețiȘtergere